Tuesday, April 21, 2009

Bz nyer......

Lamanyer.....aku tak update blog aku nie...terasa sunyi jer blog aku nie. bukannyer apa..aku sibuk la sekarang nie..dengan kerja dah bertambah..dah la tu asyik g kursus jer..sampaikan takde sempat nak update blog aku nie..yea la 3 minggu lepas aku g kursus kat teluk dalam selama 4 ari.. balik dari Teluk Dalam kerja seminggu jer lepas tu kena g kursus balik kat Langkawi...4 hari juga aku berkursus. Dalam gap seminggu tu tak sempat mana pun aku nak buka blog aku...yea la dengan kerja yang menimbun nie pening kepala aku bila tengok meja penuh dgn keje yang hendak di buat. sebenarnyer banyak jg benda yang aku nak masukkan dalam blog aku nie..
tapi aku tertinggal la usb kat rumah mak aku..so esok jer la aku masukkan cite-cite baru...
rindunyer aku kat blog aku nie..........

2 comments:

  1. dh rindu... hape lagi.. hapdet laaa cpt...

    ReplyDelete
  2. mcm takde idea la pulak nak update..

    ReplyDelete